inbox

app

adverteer

Check with seller Wie zou mijn wens kunnen vervullen (regio Limburg/ZO Brabant)? Nederweert

Published date: March 25, 2022
 • Location: Nederweert, Limburg, Netherlands


 

Hoi hoi,

Ik ben Bas en woonachtig in Midden Limburg. Ik heb misschien voor velen een vreemde wens. Ik heb lang zitten twijfelen, maar uiteindelijk toch de stap gezet om op dit platform een advertentie te plaatsen. Ik krijg namelijk een kick van de natuurlijke geur van zweetvoeten bij dames. Iets waar volgens mij nog een groot taboe op rust.
Mijn wens is dus: ik zoek dames die het goed vinden wanneer ik bij hun aan hun zweetvoeten zou mogen ruiken. Je kan dit eventueel ook samen met vriendinnen doen (hoe meer voeten hoe liever). Het liefst zou ik worden ontvangen als dit kan (geeft wat meer comfort) in de regio Midden Limburg (Zuid Oost Brabant kan ook). Onze afspraak hoeft niet lang te duren en er is geen sprake van sex, je kunt je kleding dus gewoon aanhouden. Bij voorbaat dank voor jullie reactie. Mijn mailadres is: [email protected]All information is true / correct!:
I am 18+ years of age:Share
Leave feetback


Quality:
Communication:
Delivery:

Feetback given to user Bas36
No feetback added yet


Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • €100 voor dominante dame
  €100 voor dominante dame
  men ♥ feet - Den Haag (Den Haag) - April 26, 2022 100.00 €

  Hoi Leuk dat je de tijd neemt om mijn oproep te lezen. Langs deze weg ben ik (nette 36-jarige discrete man) op zoek naar een enigszins dominant ingestelde dame wiens voetjes ik zou mogen verwennen terwijl ik enigszins dominant wordt aangesproken (gee...

 • stinkvoetjes gezocht
  stinkvoetjes gezocht
  men ♥ feet - - April 15, 2022 Check with seller

  hallo, ik ben een licht onderdanige voetslaaf om zoek naar een dominante dame met heerlijk stinkende zweetvoetjes om aan te ruiken. voel je je aangesproken? contacteer me snel ! liefst in regio west-, of oost-vlaanderen. prijs overeen te komen.

 • vrouwen voeten gezocht
  vrouwen voeten gezocht
  men ♥ feet - - April 6, 2022 Check with seller

  ik ben op zoek naar mooie vrouwen voeten die ik lekker kan verwennen. Jij zegt het maar wat ik er mee moet doen, uiteraard tegen betaling.

app

home

help

publish

search

profile