inbox

account

login

market

120.00 Euro € Verzorgde voetjes Arnhem

Published date: December 14, 2017
Modified date: December 14, 2017
 • Location: Arnhem, Gelderland


 

Ik vind het heerlijk als er tussen en onder mijn teentjes gelikt word. Dat er subtiel gebeten wordt onder mijn zooltjes en lekker je tong van onder naar boven over mijn hele voet gaat. MMmmm dat klinkt toch voortreffelijk?

Ik ga elke 2 weken naar de pedicure en verzorg zelf mijn voetjes ook met alle liefde. De zachtheid van mijn voetjes is terug te zien op mijn fotos en op mijn instagram ;) daar heet ik: YSMNsfeet

Ik werk fulltime in de zorg, maar waarom zou ik mijn voetjes voor mijzelf houden? Vele vrouwen doen dit al dus ik wil je een kans geven er ook van te genieten, uiteraard verwacht ik daar wat voor. Maar zoals te zien op de fotos: zijn mijn voeten dat meer dan waard.

Ik ben 26 jaar jong, ik doe aan fitness en boksen en woon op mijzelf in Arnhem. Soms bezoek ik footfetish feestjes, wanneer me dit uitkomt, want ik werk ook vaak weekends. Ik heb ook een fetlife account.

Ik heb zelf een schoenen fetish, vooral high heels, sandalette achtig. Merken als Louboutin, YvesSaintLaurent, Jimmy Choo en Giuseppe Zanotti zijn mijn lievelings.

Ik neem graag de tijd voor een date, vraag dus niet naar een tijdsduur, want die leg ik niet vast! Een uur is te kort om volledig te genieten, we zien wel hoelang het duurt. Reken ook niet op een hele dag of geheel dagdeel want heb ook een leven en andere dingen te doen.

Ja ik kan ook dominant zijn, voor vragen hierover kan je me ten alle tijden berichten sturen, ik check mijn berichten NIET dagelijks.

Bij interesse stuur je me een bericht waarin je jezelf uitgebreid voorstelt! Stel daarna pas je vraag. Ja ik begeef mij in een positie om ook helemaal niet af te hoeven spreken, want ik heb gewoon een inkomen. Dus als je mail mij niet aanstaat houd het gewoon op. Doe daarom je best en wees beleefd! Ik kan ook gewoon mijn voeten voor mijzelf houden en je bent nu niet voor niets op een punt gekomen dat je wellicht betaald afspreken overweegt. Dus verpest het dan niet voor een ander en al helemaal niet voor jezelf.

Nog een handige tip aangaande mijn gebruiksaanwijzing:
Ik ben wie ik ben, zie mijn fotos, zie mijn instagram. Je wilt dus met mij afspreken om mijn voeten en om wie ik ben. Als dat jou niet aanstaat spreek je niet af. ALs dit niet past binnen jouw wensen, verlangens of fantasie, spreek je niet af.
Het moet vooral gaan om het feit dat jij je volledig aangesproken en aangetrokken voelt door mijn voeten en wie ik ben. Mocht dat niet zo zijn, zegt dat niets over mij, maar over jou. Dan had je mij niet moeten benaderen.

Instagram: YSMNsfeet
Fetlife: YSMNMy Shoe Size / Schuhgröße / Schoenmaat (EU) : Size 38


Share
Leave feetback


Quality:
Communication:
Delivery:

Feetback given to user Yasmina
No feetback added yet


Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Verwarmingsinstallateur gezocht, betaling in dominante voetjes! (Gioya!)
  Verwarmingsinstallateur gezocht, betaling in dominante voetjes! (Gioya!)
  women ♥ footlovers - Alkmaar (Noord-Holland) - December 16, 2017 Check with seller

  Hoi voetvrienden! Ik heb een nieuwe radiator die op de plaats moet komen van de oude en nu moeten de 'open' leidingen ingekort worden. Heb ik geen verstand van! Welke installateur heeft verstand van stadsverwarming en het aansluiten van een nieuwe ra...

 • foot fetish Saturday
  foot fetish Saturday
  women ♥ footlovers - (Zuid-Holland) - October 21, 2017 Check with seller

  Hi I am looking for a friendly lady/girl who is offering a foot fetish session this afternoon in Den Haag or zuid-holland region? more info via message ;) please provide pics

 • Women feet
  Women feet
  women ♥ footlovers - (Zeeland) - October 18, 2017 Check with seller

  Verzorgde goeduitziende man met voetenfetish zoekt vrouwenvoeten om te verwennen. Eventueel tegen vergoeding.

 

 

 

inbox

home

help

market

publish

search

profile