inbox

account

login

market

100.00 Euro € Passievolle voetjes Arnhem

Published date: September 18, 2017
Modified date: November 6, 2017
 • Location: Arnhem, Gelderland, Netherlands


 

Kopje thee of koffie, of wellicht wat fris. Samen kunnen we mijn grote schoenencollectie bewonderen en laten we dan ook maar gaan tellen want dat heb ik nog niet gedaan.
Ik hou van high heels en dan vooral de sandalettes, waarbij je ook gedeeltes van de voet ziet. Echte footporn, shoeporn. Ik hou van pantys. Maar kan ook graag sneakers dragen.
Mijn voetjes zijn actief betrokken en zeker niet afwachtend. Maar tijdens een film kan ik zeker passief genieten van lekkere voetenaandacht. Ik ga elke maand naar de salon en ben zelf ook pedicure dus ze zijn altijd netjes verzorgd.
Mijn voetjes kunnen ook heel streng zijn, dit valt allemaal te bespreken.
Ik bezoek regelmatig party's en dan met name in België. In NL ben ik niet echt bekend met party's, maar wie weet introduceert iemand mij?
Voetenfetish fotoshoots zijn mijn hobby :) zoals te zien op de foto's.My Shoe Size / Schuhgröße / Schoenmaat (EU) : Size 38


Share
Leave feetback


Quality:
Communication:
Delivery:

Feetback given to user Yasmina
No feetback added yet


Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • 2 paar Vurige voetjes
  2 paar Vurige voetjes
  shoe size 38 - 38.5 - Turnhout (Antwerpen) - November 2, 2017 100.00 Euro €

  Hey lieverds Vandaag 2nov heel de dag en morgen 3nov tot 13u Is er de mogelijkheid om 4 voetjes te verwennen ipv 2 Ik en mijn vriendin houden ervan om verwend te worden door een lekkere massage, teentjes in de mond, likken en als kers op de taart vin...

 • Wie houdt van mooie voetjes
  Wie houdt van mooie voetjes
  shoe size 38 - 38.5 - Turnhout (Antwerpen) - October 16, 2017 50.00 Euro €

  Hey lieverds, Ik ben een hele lieve mama van 28j met schoenmaat 38 Mijn voetjes houden ervan om verwend te worden, lekkere massage, mijn Voetjes likken vind ik ook heerlijk of je kan mijn voeten ook ruiken (heb geen zweetvoeten.. ) Je mag voor jezelf...

 

 

 

inbox

home

help

market

publish

search

profile