inbox

app

adverteer

Check with seller Prinses zoekt voetslaaf Amsterdam

Published date: October 26, 2021
  • Location: Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands


 

Vernederd worden door de lieftallige voetjes (maatje 36) van deze bloedmooie meesteres uit het Midden-Oosten… Met fonkelende oosterse mystiek in haar ogen weet deze meesteres je te dwingen haar laarzen en voeten te kussen en het zoete zweet van haar voeten te likken. En niet alleen met haar ogen weet ze je te dwingen. Ze is ook gewapend met een zweep en kervende, hoge hakken die je om genade zullen doen smeken. Maar wat dan nog, want ze heeft je helemaal vastgebonden.

-Voetenbankje
-Geurende voeten
-Trampling
-Voeten aanbidden
-Panty
-Schoppen
-CBT
-Hakken
-Sneakers
-Hoge laarzen

Geïnteresseerd? Stuur dan een bericht waar je jouzelf netjes voorstelt, je ervaring noemt, wat je zoekt, hoelang je wilt en je budget.

Feet PrinsesMy Shoe Size (EU): Size 37
All information is true / correct!:Share
Leave feetback


Quality:
Communication:
Delivery:

Feetback given to user Arabicprinses
vsl89
2021-07-26
Prachtige Domina met betoverend mooie voeten
Gewoon op en top, van nature dominant en geniet duidelijk zelf ook tijdens de sessie. Prachtige en goed verzorgde zachte voeten die heerlijk kunnen ruiken. Of je nu ervaren bent of beginner een sessie met deze dame is zeker aan te raden :-)
Martin
2021-07-23
Klasse Lady!
Klasse lady! Met weergaloos mooie voetjes. Ik heb de eer gehad haar te ontmoeten en hoop dat vaker te mogen doen. Behandel haar met respect en je zult een ervaring hebben om nooit meer te vergeten! Deze jongedame is vlot, betrouwbaar en discreet. Helemaal top!


Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

 

 

 

inbox

home

help

publish

search

profile